Kylläpä kroppa nyt tekee tepposet, yleensä ennen niin säännölliset kuukautiset taas myöhässä. Nyt kolme päivää. Mutta jotain psyykkistähän tää varmaan on, koska nyt ei kyllä pitäis olla mitenkään päin todennäköistä, että olisi edes paksuna, sillä viime ajat ovat olleet taas sellaista matalalentoa, ettei "lottoa ole keritty laittaa vetämään". Tai no, olihan ne pari kertaa, mutta ihan "väärään aikaan" -tosin enhän mä oikeasti tiedä, milloin ovulaatio on tapahtunut....

Jännä miten sitä mieli kuitenkin sitten rupeaa haaveilemaan, eilen kun rupesin lukemaan kalenteria.. "Mitä jos sittenkin!?" Niin, mutta ei kai sitä sentään ihan tahdonvoimalla tulla raskaaksi.

Tänään kuitenkin koulunpenkille. Olen siis aikuisopiskelija, opiskelen työn ohessa. Koulua on muutamana päivänä kuukaudessa ja etätöitä sitäkin enemmän. Olisi mahtavaa opiskella kokopäiväisesti ja iltaisin vetää ehkä muutamat jumpat. Asuntolainan lyhennys on kuitenkin maksettava joka kuukausi ja syödäkin pitäis. Lottovoittoa odotellessa. Millaista tahansa.