Viikko vielä pitäis jaksaa odottaa ja sitten taas ihmetellään saapuuko puna-armeija kylään vai ei. Olen alkanut juomaan greippimehua ja eilen ostin kaupasta foolihappoa, kun siskoni suositteli sitä (siskollani on 8 lasta). Kotona illallista kokatessani tajusin, että saan foolihappoa varmaan ihan tarpeeksi ruokavaliostanikin, syön nimittäin melko paljon parsakaalia. No, syötetään foolihapot miehelle, kuulemma parantaa myös siittiöiden laatua. EI sillä, että avomiehelläni niissä mitään vikaa olisi -ne on todettu toimiviksi entisessä elämässä...

Päätimme kertoa naimisiin menosta läheisille -salaa menemällä olisimme vain suotta loukanneet ihmisiä. Tiesin, että minun äitini ainakin haluaa tulla maistraattiin, vaikkei siellä mitään muuta tapahdukaan kun "Tahdon" ja nimet paperiin 3 min., kiitos  ja hei. VAikkakin se on meidän päivä ja saamme tehdä niin kuin haluamme, niin en kuitenkaan halua suotta loukata ihmisiä.

Todella huvittavaa, kun kerroin hääpäivän, äitini hihkaisi: "Ette te voi mennä silloin!" "Ai, miks ei?" "Se on minun ja isäsi hääpäivä." Hassu sattuma, en todellakaan tiennyt sitä. (Vanhempani ovat muuttaneet erilleen yli 20 vuotta sitten, joten eivät todellakaan ole viettäneet hääpäivää -joten en voinut tietää.) Jäin sitten itsekin miettimään, että onko se huono enne tai voidaanko me mennä ko. päivänä, kunnes heräsin todellisuuteen. Hei, c'mon, se on vain päivämäärä muiden joukossa, ei mitään muuta.

Olen juurikin menossa sovittamaan yhtä mekkoa. Vähän mietityttää vain, että jos sattuisin nyt olemaan raskaana, niin kuinka paljon kerkiän parissa kuukaudessa kasvamaan, jos nyt ostan mekon, niin mahdunko siihen joulukuussa? Masu tuskin kasvaa parissa kuukaudessa mihinkään, mutta rinnat saattaa kasvaa? No, onhan ompelijat keksitty.