Jihuu, kävi arpaonni ja voitin Veronan arpajaisissa ensilenkkarit pojalle! Tosi hauskaa, että (mahdollisesti/toivottavasti) tulevan vauvan ensimmäinen kapistus on lenkkarit, me kun ollaan miehen kanssa aika sporttisia -molemmat tehdään näitä jumppahommia (kakkos)työksemme. Enää ei puutu kun vauva!  Nimikin olis jo valmiina. Mies alkoi ilokseni lomalla jutustelemaan projektista ja pohtimaan, mikähän sen vauvan nimeksi tulisi... (Musta se oli tosi söpöä, iiih!) Eihän sitä nyt kiveen ole hakattu -mutta ihan ensimmäisiä ehdotuksia hän lateli ja musta kuulosti heti hyvälle.

Varasin meille ajan Väestöliittoon ensitutkimuksiin, kun vaikuttaa mahdottomalta saada aikaa terveyskeskukseen. Nyt olen sentään jonkinlaisessa jonossa saamaan aikaa terveyskeskuksesta -vuosi sitten kun yritin varata aikaa pariin otteeseen, sanottiin että "kaikki ajat ovat menneet tälle kuulle, soita ensi kuussa uudestaan" -ja seuraavassa kuussa sama homma!! Mihinkäs ne verorahat menikään? Ei ainakaan terveyspalveluihin!?  Joka tapauksessa, ensitapaaminen ja terveydentilakartoitus (tmv.) noin kolmen viikon kuluttua. Tutkimuksiin ja hoitoihin ei kuulemma ole jonoa eli sen jälkeen pääsee halutessaan etenemään hyvinkin nopeasti, jos budjetti antaa periksi...

Uuden vuoden tullessa alkaa kuntokuuri ja terveelliset elämäntavat, täytyy panostaa tähän projektiin nyt sata lasissa. Joulukuussa on kertynyt näet muutama kilo vyötäisille, kun häiden, loman ja joulun vuoksi on tullut tissuteltua viiniä ja mässäiltyä herkkuja. Koskaan en ole viettänyt "Tipatonta tammikuuta" -en ole tuntenut tarvetta. Mutta nyt ajattelin,että ei siitä ainakaan haittaakaan tälle vauvaprojektille ole. Samoin tipaton tukee savutonta -se tulee olemaan huomattavasti haastavampi osuus. Kiloista ei nyt onneks kovasti tarvitse huolehtia, muutama ylimääränen salitreeni/jumppa omien jumppien lisäksi, niin ollaan takas ruodussa eli ns. normaali paketissa.