KP 5 ja kierronkartoitus käynnissä. Eilen kävin labrassa antamassa verinäytteen, tutkivat siitä LH:n ja FSH:n -mitä lie ovatkaan. Täytyy varmaan googlettaa.

Ensi viikolle myös ajan ultraan eli kyllä tässä sittenkin lähti iso pyörä pyörimään ihan vauhdikkaasti. Eli jos sais kuitenkin tämän kierron kartoituksen tässä kierrossa tehtyä ja miehen simppanäytteen tulokset tulevat parin viikon sisään, niin saattaahan se olla mahdollista, että pääsis vielä siihen aukiolotutkimukseen ennen juhannukselta alkavaa sulkua -jos olisi hiven onnea matkassa. Toisaalta, kuten jo aikaisemmin pohdin, voisin mennä tekemään ko. tutkimuksen yksityiselle, jossa sitten vois aloittaa myös hoidot yksityisellä ja pysyä kuitenkin jonossa julkisella, jos joutuu rankempiin (& kalliimpiin) hoitoihin.

Mutta nyt tietty yritetään luomuna vielä ihan hulluna -olis kiva, ettei tarttis ramppaa lääkärissä ja sairaalassa ja maksaa niitä kaikkia maksuja. Olis sille rahalle muutakin käyttöä. Onneksi duunissa on tullut koeaika täyteen, niin ei ole niin hermoja raastavaa miettiä sitä, että josko nyt on vähän pois ja josko sairaalassa vähän venähtää.

Nyt tarkoitus lähteä jumppailemaan ja koulutöiden pariin. Vielä kevään viimeinen rutistus pitäis tehdä koulutöiden kanssa, viimeiset tentit ja raportit. Saiskohan ne tehtyä tämän viikonlopun aikana? Tuskin, kun ilmakin on niin kaunis.

Aurinkoista, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!