Nyt on ensi käynti lapsettomuuspolilla takana ja harmittaa vietävästi. Näyttää siltä, että tästä tulee huomattavasti pidempi oja hankalampi projekti kuin olin ajatellut. Julkisella puolella asiat etenevät hitaammin ja näin ollen kestävät kauemmin. Kierronkartoitus saadaan tehtyä ehkä seuraavan kahden kuukauden aikana, ja ukon simpat saadaan tutkittua, mutta munasarjojen aukiolotutkimus menee syksyyn, kun sairaala menee kesäsulkuun eli siellä ei tapahdu mitään juhannukselta elokuun puoliväliin! Senkin jälkeen aikoja tähän toimenpiteeseen on jaossa vain 2/vko!!!! Ei antanut kovin paljoa toiveita, että siihen tutkimukseen pääsisi kovinkaan pikaisesti. No, toisaalta se kuulostikin niin inhalta toimenpiteeltä, että heitinkin jo huulta ukolle, että tavallaan toivon, että simpoista löytyis jotain pientä vikaa (joka olisi korjattavissa), niin ettei mun tarttis mennä tohon toimenpiteeseen.

Mutta tämä siis tarkoittaa sitä, että jos oikein huonosti menee, niin ei olla hoitopöydällä vielä joulunakaan!!!!! Vakavasti harkitsen, että josko kävis tekemässä ton tutkimuksen yksityisellä. Onkohan kenelläkään kokemusta siitä, että voiko käydä osittain yksityisellä ja osittain julkisella vai vaatiikohan nyt yksityisellä käynti myös sen ensitapaamisen vai voinkohan käydä vain yhtä tutkimusta varten yksityisellä?

Lääkäri oli ihan mukava, asiallinen ja ystävällinen, mutta eipä tästä ekasta tapaamisesta nyt ihan kauheesti saanu irti. No, rauhoitti vähän että ainakin yks paikka tutkittu ja vielä ei äkkiseltään löytynyt mitään rakenteellista vikaa ultrassa.

Nyt vaan odotellaan ensimmäistä kp:tä ja siitä sitten varailemaan aikoja kierronkartoitukseen. Tämä lienee siis ensi viikolla.