Sieltä se täti taas rymisteli, onneks kivut eivät ole enää niin pahat kuin ennen. Mitäköhän sekin tarkoittaa? Ettei ole ovuloinut? Tiedä sitä. No, kunhan kuulee joskus jostain kierronkartoituksen tulokset, niin sieltähän tuo selvinnee, että ovuloinko tässä kierrossa.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että huomenna soitan polille ja varaan ajan SSG-tutkimukseen. Tai siis yritän varata. Epäilenpä, ettäkö niin onnekas olisin, että saisin sen ensi yrittämällä julkiselle. Varasuunnitelma on kuitenkin olemassa eli soitan yksityiselle ja varaan sieltä ajan, jos en saa julkiselle puolelle. En halua jäädä odottelemaan syksyyn tämän tutkimuksen kanssa. Tilasin jo eilen polilta tuktimustuloksia, jotka vien mukanani yksityiselle.

Onneksi rupesin psyykkaamaan itseäni jo pari päivää sitten tädin tuloon (vitsi mä muuten inhoan tätä ilmaisua), etten pudonnut kovin korkealta ja kovaa tänään, kun se tapahtui. Harmittaa vaan erityisen paljon tällä kertaa, koska tämä tarkoittaa, että todella joudun tuohon kivuliaaseen tutkimukseen. Ai miten niin kivuliaaseen? Junna valottaa. Nam.