Niin, eilen kävin klinikalla hakemassa satsin vastapestyä spermaa sisuksiini.
Toivottavasti oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sitten vielä olisi rutkasti onnea matkassa. Kunpa yksi pikkuveijareista onnistuisi viettelemään munasolun, joka oli jo lähtenyt matkaan siinä vaiheessa kun olin toimenpiteessä. Toivottavasti se oli odottamassa siittiöitä siellä missä pitikin. Limakalvo kuulemma oli oikein hyvä (sentin), mutta pikkuveijarit olivat hieman huonosti liikkuvia tällä kertaa -liekö edellispäivän varaslähtö vauvatehtailuun vaikuttanut asiaan... Onneksi pesun jälkeen liikkuvia oli ihan riittämiin. Mitäkähän se pesukin sitten oikein käytännössä tarkoittaa? Googlettamallahan tuo selviäisi.

Jos nyt kuitenkin muutama sana itse toimenpiteestä eli itse toimenpide ei tuntunut juurikaan missään. Ainoastaan se levitin vai mikä se on (sama mitä käytetään papassa) tuntui inhottavalta. Jalat sai laittaa oikein todella korkealla oleville jalustoille (missä oli myös kiinnityssiteet!!! onneksi lääkäri ei laittanut niitä mulle), mikä oli ehkä vielä piirun verran nolompaa kuin ne tavalliset jalkatuet pöydän reunassa.  "Voi härregyyde, mikä ammatti tälläkin lääkärillä!", ajattelin siinä lavetilla revittäessäni. Onko tää haarojen levittely muiden mielestä noloa vai olenko mä jotenkin vinksahtanut?

Toimenpide ei kestänyt kuin hetken ja sitten ei muuta ku onnea matkaan ja menoksi.
Nyt sitten vaan odotellaan 16 päivää, ennenku testaillaan. Tai no, 15 (eikä tartte testailla), jos tuuria ei ollut matkassa.
Pirun pitkät piinapäivät edessä. Ja voin kertoa, pirun korkealla on myös toiveet. Niin minulla kuin miehellänikin. Jos täältä tullaan alas, niin sitten tullaan kovaa.

Olen vähän tässä mietiskellyt, että jos ei tärppää, niin aion miettiä tän kuvion uusiksi ja että aionko käydä läpi koko hoitorumban ja kokeilla kaikki mahdolliset hoidot. Tällä hetkellä se tuntuu utopistiselta ajatukselta. Näitä asioita en ole kauheasti miettinyt aikaisemmin, mutta nyt kun yhden hoitokerran on käynyt läpi ja tietää mitä se on, niin en usko että jaksan käydä läpi tätä kovin montaa kertaa. Mieli tottakai saattaa muuttua matkan varrella, mutta tämä täytyy tarkkaan harkita ja punnita. Adoptio kuulostaa päivä päivältä houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Mutta näistä aatoksista lisää taas toisella kertaa.

Fantastista viikonloppua kaikille lukijoilleni! Rentoutukaa ja nauttikaa elämästä ja antakaa follikkelien kasvaa ja munasolujen hedelmöittyä ja kiinnittyä ja hedelmöittyneen munasolujen kehittyä ja mitä kaikkea jännää sitä nyt yleensä viikonloppuna ihmisille yleensä tapahtuu