No nyt ne hormonit on saanut mun kropan sitten kai sekaisin ja pelissä on menetetty se ainoa valttikortti, joka minulla on tähän asti pelissä ollut eli se, että kierto on ollut säännöllinen lähes poikkeuksetta.
Ei ole enää. Meneillään siis kierron päivä 30 eikä tätiä näy missään, vaikka normaalisti olis tullut jo pari päivää sitten. No joo myönnettäköön, että pari kertaa noin vuosi sitten kiertoni oli 29 päivää ja kerran se on kai ollut jopa 30 tai 31 päivää.

Jokatapauksessa raskaustestit näyttävät kuitenkin negatiivista. Testasin viimeksi perjantaina eli oletettuna kuukaustien alkamispäivänä, jolloin virheen mahdollisuus pitäisi olla vain 1% -voi kuinka toivon, että kuuluisin tuohon yhteen prosenttiin! Mutta järki sanoo, että äläpä nyt höpsi nainen. "Ei-raskaana" -hyvin yksiselitteinen tulos.

Ei se mitään, elämä jatkuu, ulkona on ihana auringonpaiste ja asiat on oikeesti aika hyvin noin muuten. Taas pitäisi yrittää ajatella positiivisesti ja yrittää nauttia lapsettomuuden hyvistä puolista.

Mutta nyt on vähän höhlä olo eli että mitä nyt? Enhän mä nyt joka päivä voi olla testaamassa, mutta kuinka kauan sitä vuotoa sitten pitää odotella, ennenku pitää tehdä jotain? Eli mitä?