No niin, löytyihän se syykin, miksi täti pysyy piilossa! Se pelkää Lugesteronia!

Soitin siis klinikalle ja sieltä sanottiin, että Lugesteronin voi lopettaa, kun raskaustesti on näyttänyt negaa. Lugesteron aiheuttaa joillekin sen, ettei vuotoa tule. Nyt en siis enää ota Lugesteronia, niin eiköhän vuoto huomenna ala -kun nyt jo antaa pientä etykäteisvaroitusta siitä. En oikein tiedä nyt että onko kp1 nyt sitten tänään vai huomenna, tää on jotenkin niin epämääräistä.

Oli miten oli, huomenna kp 1 tai 2 niin pitäis päättää, että laitetaanko taas lotto vetämään (kaikilla herkuilla: jokerit ja lisänumerot ja järjestelmät ja kaikki). Kai se on vaan yritettävä. Tulee olemaan vaan todella stressaavaa yrittää päästä töistä hoitoihin tässä kierrossa, on niin paljon kaikennäköistä koulutusta ja valmennusta ja palaveria ja perehdytystä ja.. ja..  apua! Kukaanhan ei kuitenkaan ole korvaamaton, mutta kyllä se vaan hankaloittaa joitain juttuja, jos mä en ole paikalla. Mietin tässä, että pitäiskö kertoa esimiehelle, kun kerta jatkuvasti joutuu ramppaamaan lääkärissä..

Asiasta kukkaruukkuun: olen saanut pari haastetta -kiitos niistä muutamalle lukijalleni. Haasteessa pitäisi kertoa itsestään noin 25 asiaa. Toivottavasti ette pahastu, mutta en tule vastaamaan haasteeseen. Yritän pysytellä mahdollisimman anonyyminä täällä blogistaniassa enkä halua tehdä henkilöllisyyden varmistamista liian helpoksi jollekin tutulle, joka arvailee kirjoittajan henkilöllisyyttä. Sori :) Kiitos kaunis kuitenkin, olen otettu, että joku olisi kiinnostunut tietämään minusta lisää. Ei kuitenkaan tässä foorumissa.