Jokohan meilläkin ensi vuonna vietetään isänpäivää oman pikkuperheen kesken..!?!? *haaveilee*
Viedään isille kahvit sänkyyn ja piirrellään isänpäiväkortteja (vaikkei lapsi osaa vielä pitää edes kynää kädessä) ja kerrotaan tämä tietenkin Facebookissa kaikille tutuille. Isänpäivään "kuuluvat" statuspäivitykset Facebookissa varmasti pahoitti jälleen monen lapsettoman mielen -vuoden päästä kun suurimmalla osalla heistä on nyytit sylissä niin asialle nauretaan. Yritetään ainakin ajatella positiivisesti! Ja muistetaan, että itse voimme päättää, miten suhtaudumme näihin statuspäivityksiin ja muihin kurjiin kommentteihin. Ja kyllä, jos statuspäivitykset oikein kovasti harmittaa, niin saahan ne piiloon (ei tarvitse heivata koko kaveria kaverilistalta).

Kyllä, kyllä, tiedän, että luultavasti kaikki ei ole niin onnekkaita, että se nyytti sylistä löytyy vuoden päästä. Mutta kuka sen määrää, että kuka on onnekas ja kuka ei.... Kuka saa paskat kortit ja kuka hyvät?

SItä kristallipalloa kaivattaisiin kovasti. Kun tietäis, että ensi vuonna tämä tilanne on ohi ja lapsettomuus on vain arpi sielussa, niin tämän jaksaisi paremmin. Nyt täytyy vain olla ajattelematta tulevaisuutta ja keskittyä tähän hetkeen. No, ei tietenkään huono idea noin yleensäkin elämässä. Mutta jotain asioita olisi kiva suunnitella vähän etukäteen....

Olen muuten ennenkin kaipaillut kristallipalloa. Siitäpä tuli mieleeni, että onko ihmiset turvautuneet esimerkiksi selvännäkijöihin tai ennustajiin epätoivon hetkellä? Kertokaa kokemuksia :)
..en todellakaan ole itse menossa, mutta mielellään kuulisin kokemuksia!