Soitin siis viikolla klinikalle ja varasin ajan ultraan. Yritämme Pakastetun alkion siirtoon luonnollisessa kierrossa huolimatta mun aiemmista mutinoista. Siirto siis toivottavasti tällä viikolla (perjantainta).

Ovulaatiotesti puikot tanassa täällä taas heilutaan ja toivotaan plussaa huomiselle, mutta ei missään nimessä tiistaille tai keskiviikolle. Jos LH-huippu tulee tiistaina tai keskiviikkona, ei siirtoa voida tehdä. Eilen jo oli ovismaisia tuntemuksia masussa ja luissa ja ytimissä, joten olin hieman yllättynyt, että ovulaatiotesti tänään oli negatiivinen. No, toivotaan, että hymynaama piirtyy huomenna testiin. Mutta mitäpä näitä spekuloimaan, kun ei tälle mitään mahda. Plussa joko tulee hyvänä päivänä tai sitten ei ja sen mukaan mennään.

Sain haluamani uuden tehtävän töissä. Olen siitä huikean innoissani ja iloinen, mutta hetkeksi meinasi unohtua, mikä tässä on tärkeintä. Tulin siis järkiini viime postauksen jälkeen, ei tässä iässä kannata siirtää tätä projektia yhtään. Sitäpaitsi, mulla on todella huonot fiilikset alkioiden sulatuksen suhteen. Jotenkin on vaan sellanen tunne, että ne eivät vaan selviä siitä.