Taas on se vaihe kierrosta, että meikäläinen on intoa ja positiivisuutta täynnä. Usko tämän projektin onnistumiseen on luja. Samaan aikaan olen todella yrittänyt olla ajattelematta asiaa ja lupasin itselleni olla psyykkaamatta itseäni liikaa. Riitta Viljamaan mukaan Ihminen pystyy hallitsemaan ajatuksiaan. Hän opettaa elämäntapavalmennuksessaan, että ihmisellä on noin 40 sekuntia aikaa päättää mitä tehdä ajatukselle ennenkuin se alkaa vaikuttaa ihmiseen ja käyttäytymiseensä! Eli reilu puoli minuuttia aikaa päättää deletoiko ajatuksen samantien vai jatkaako asian ajattelemista.

ELi: Aina kun ajatus nimeltä "Olenkohan raskaana" tulee mieleeni, niin se vain päättäväisesti lopetetaan samantien ja kiinnitetään huomio muihin asioihin. En voi estää ajatusta tulemaan päähäni, mutta pystyn päättämään mitä teen ajatukselle. Ajatus saattaa tulla mieleen monta kertaa päivässä, mutta kun päättäväisesti lopettaa sen ajatuksen alkuunsa, niin kyllä se kohta oppii pysymään poissa?

Kokeilkaapa. Ihmismieli on uskomaton! Toimii myös negatiivisiin ajatuksiin. Aina kun meinaa tulla negatiivinen ajatus mieleen, niin deletoi se samantien. Mitä niitä negatiivisia ajatuksia hilloamaan omassa pääkopassa, kun negatiiviset ajatukset aiheuttaa vaan negatiivisia fiiliksiä ja ajatukset muodostavat sen miten toimimme, mitä olemme. Kaikkia ajatuksia ei varmaankaan voin hallita, mutta onneksi voi päättää miten niihin reagoi. 

Asiasta kukkaruukkuun.. Mielenkiintoista nähdä, millaisia ajatuksia meille herää huomenna. Olemme menossa (yksityiselle) lapsettomuusklinikalle ensikäynnille kuulemaan hoidoista ja suunnittelemaan niitä.

Toivon kovasti, että meille tulee turha käynti (ja turhaa rahanmenoa!) ja spontaani raskaus lähtee käyntiin ennenkuin pääsemme syksyllä hoitoihin.

PS. Hyviä elämänneuvoja Pinkin Pingun blogissa, jossa voit samalla osallistua arvontaan jakamalla oman kultaisen neuvosi.

Note to self: Ainiin ja mulla on ollu kyllä jotain normaalista poikkeavia masukipuja kp 11,13,15 kieppeillä. Ei normaalia pientä vihlontaa, vaan esimerkiksi maanantaina ihan sellaista aika kovaa viiltävää kipua selkeästi vasemman munajohtimen kohdilla..? Ja mä olen siis jo yrittänyt yli vuoden eli en enää tarkkaile kroppaa ihan saman suurennuslasin takaa kuin silloin reilu vuosi sitten, kun aloitettiin yrittämään. Silloin tunsi kaikki oireet ja nipistykset ja muut ihan eri tavalla -enää niitä ei tule niin tarkkailtua. Ensin luulin, että se on ovis, mutta kun se kipu tuli uudestaan muutaman päivän jälkeen ja jälleen parin päivän päästä -niin tuskin kuitenkin ovuloin kolmea kertaan ;)