Testipäivän odotus on sujunut suhteellisen rauhallisissa merkeissä eikä ole vielä kauheesti kerinny piinailemaan. Toki sitä malttamattomana odottaa ja toivoo parasta, mutta ajatukset on kyllä pysyneet kivasti ihan muissa asioissa.

Mutta tänään, vuoto yrittää väkisin alkaa. Lopetan tänään siis Luget annan vuodon tulla. Säästyipä testaamiselta perjantaina. Pah. 
Eipä tullut haamua halloweeniksi.

...jos jotain positiivista tähän etsis, niin eipä tartte olla omissa tupareissa ihan kuivin suin (vaikka ihan mielelläni olisin ollut kyllä.)

Seuraava kierto on sitten luomukierto ennenkuin yritetään inssiä kolmannen kerran. Ajatukset on kyllä jo IVF-hoidoissa. Tavallaan kivaa, kun todennäköisyys raskautumiseen kasvaa ja niissä hoidoissa sitten ainakin tietää, että onko munasolu oikeasti hedelmöittynyt -sitten jännätään vain kiinnittymisen puolesta. Saa ehkä vähän lisää tietoa omasta tilanteesta. Mutta kääntöpuolella... monikkoraskauden ja muut riskit kasvavat? No, ei auta. Ja tokihan tässä nyt sitten mennään vielä ainakin 3 kiertoa ennen IVF:iä. Peukut aina vaan pystyssä.