No nyt jännittää! Mies lähti äsken ovesta ulos klinikalle tekemään osuutensa ja itse menen muutaman tunnin päästä hoitamaan oman osuuteni.
Vaikka siellä klinikalla on rampannut jo muutaman kerran levittelemässä haarojaan, niin aina se on kyllä jotenkin yhtä noloa ja epämiellyttävää -ihan kuin mun intiimeimmät osaset olis ihan kaikkien omaisuutta! Vaikkakin noloa, niin onhan se kovin jännittävää iloisella tavalla, kun tietää että nyt taas tapahtuu.

Eilen sain siis plussan ovistestiin (kp 12) ja sitten pistin itseeni Pregnylin -joka sekin meinasi olla pienoinen logistinen haaste. Ovistesti piti tehdä toisesta pissasta (tarkoittaa yleensä töissä) ja Pregnylin piti olla kylmässä (tarkoittaa lounasboxia jääkaapissa). Itse tosin järjestin sen niin, että join illalla paljon vettä, niin, että jouduin nousemaan vessaan aamuyöstä. Tämän laskin "aamupissaksi" ja sitten jatkoin unia vielä muutaman tunnin ja herättyäni tein testin. Näin ollen sain rauhassa pistää itseäni kotona eikä tarttenut lähteä duunin vessaan sähläämään ampullien ja piikkien kanssa. Saa luvan kelvata.

Otettiin eilen jo varaslähtö -toivottavasti ei vaikutusta simppojen laatuun.. Ei kai se laatuun, mutta määrään ehkä? Mutta ei kai sillä määrällä ole väliä tässä tapauksessa, kun ne kuitenkin laitetaan oikeaan paikkaan?

PS. Muuussa elämässä ihan järkyttävän paljon häppeningiä, sillä en ole tänne kerinnyt kirjoittelemaan. Eiköhän tää kohta taas rauhoitu..