Täällä nautiskellaan tästä kierrosta ilman piikitystä ja ennen kaikkea inhaa luge mönjää! En aio laskeskella kiertopäiviä, en tikuttaa ja muutenkin yrittää olla ajattelematta asiaa eli ottaa rennosti. Katsotaan nyt sitten kuinka rouvan käy. En ole kovin aktiivisesti enää seurannut elämää täällä blogistaniassakaan. Jotenkin tuntuu, että parempi ottaa vähän etäisyyttä tähän kaikkeen.

Postailinkin tuossa aiemmin, että odotan innolla IVF:ää, kun todennäköisyys raskautumiseen paranee -mutta muutin jo mieleni. Kuulin, että ennen munasolujen keräämistä tulee kuukauden liikuntakielto ja se kyllä veti mielen matalaksi! Siis ihan järkyttävää paskaa! Päähän siinä hajoaa?!?! TAi siis varmasti siihen on hyvät perusteet, mutta tulee kyllä tekee tiukkaa ja ottaa koville. Olin eilen illalla ihan paskana tästä tiedosta, mutta tänään jo näyttää valoisammalta. Eilen luulin, että näitä kuukauden liikuntakieltoja tulee sitten niin monta putkeen, kuin tehdään IVF:fiä, mutta nyt kun mietin tarkemmin, niin liikuntakielto varmaankin vain niillä kerroilla kun munarakkuloita kasvatellaan ja kerätään. Se punktio taitaa sitten olla aika ilkeetä, kun kukaan ei siihen mitään kommentoi. Kukaan ei halua pelotella etukäteen.

No ehkä munkaan ei pitäisi mennä asioiden edelle, onhan tässä vielä luomukiertoja ja yksi inssi vielä ohjelmassa, mutta toiveet eivät kyllä ole kovinkaan korkealla enää näiden suhteen.