Käynti julkisella puolen suunnittelussa oli mieltä ylentävä siinä mielessä, että luulin, että julkisella tehdään ainoastaan IVF:fää pitkällä kaavalla.
Minun kohdallani myös lyhyt kaava tulee kysymykseen, koska se toimi viimeksikin ja koska lyhyellä kaavalla hyperstimulaation riski on pienempi. Minulla siis PCO-tyyppiset munasarjat ja kun viimeksikin olin niin kipeä, niin jotenkin sekin vaikuttaa tähän, että lyhyt kaava olisi parempi.

Vähän taas revittelyä jälleen uudelle (onneksi ihan mukavalle) lääkärille ja verikokeet. Halusivat testata AMH (?)-arvot (täytyypä googlata) ja hepatiitti näyte piti jälleen uusia. AMH:n halusivat tietää, jotta voisivat arvioidan tarvittavan lääkityksen (Puregon) määrän. Ajattelivat nimittäin, että vieläkin pienempi annos (kuin edellisen hoidon 150 yksikköä/pvä) riittäisi. Ihanaa -mitä vähemmän hormoneja, sen parempi. Myöskin ihanaa, ettei tartte sumutella, nenäsuihkeella kun tuntuu olevan aika paljon sivuoireita, jos kanssabloggaajia on uskominen. Toki pitkällä kaavalla jos mentäisiin, ei tarvitsisi pistää Orgalutrania. Mutta ei mulla siitä kai tullut mitään sivuoireita, joten lyhyt kaava Orgalutran pistoksineenkin olis mulle hyvä.

Julkiselle siis vaan soittoa sitten, kun pakkanen on tyhjä ja tuntuu siltä, että jaksaa lähteä uuteen IVF rumbaan.

Toivon niin niin niin niin paljon, ettei siihen tarvitsisi lähteä. En pelkästään sen vuoksi, että saisimme sen perhanan vauvan, vaan sen takia, että se koko IVF hässäkkä oli (fyysisesti) niiiin perseestä. Inhottavampia juttuja, mitä tiedän. Hautoa ja "kävellä varovasti" ja litkiä litratolkulla vettä jne. Jes, arvasit oikein. Mä alan olee melko turhautunut tähän kaikkeen. Tähän koko projektiin ja kaikkeen tähän liittyvään.

Jokatapauksessa uutta PAS:sia luonnolliseen kiertoon yritetään. Tänään (kp10) ultrassa vasemmalla puolella 12 mm folli. (Viimeksi kp11 oikealla puolella 13mm folli) Jos vanhat merkit pitävät paikkansa tai siis LH-huippu tulee samaan aikaan kuin viime kierrossa -mikä noiden lukemien valossa näyttää todennäköiseltä -siirtoa ei päästä tekemään (alkionsiirtoja ei tehdä sunnuntaisin). No, ovulaatiotikut taas esiin ja testailemaan. Sillähän se selviää. Tämä on taas näitä asioita, joille ei itse voi mitään, niin turha stressata.

Aloitin kuitenkin taas foolihapon syönnin, kun julkisen puolen lääkäri sitä suositteli.

Julkisella puolella oli muuten melko tiukka linja kaksosten siirtoon. Siitä ehkä lisää toiste. Nyt pakkaamaan. Aamulla pieni pikabreikki eurooppaan.